Marketingprofesszorok köszöntései

Kedves Gábor!
Személyesen olyan kevés alkalmam volt, hogy megköszönjem neked azt a sok szeretetet, támogatást és bátorítást, amit tőled kaptam az elmúlt tizenöt év során. Most lehetőségem van arra, hogy írásban meséljem el neked, hogy szakmailag milyen sokat jelentettek nekem a nemzetközi marketing témában írt könyveid és cikkeid, amelyek sok-sok példával, gyakorlatorientáltan segítettek nekem abban, hogy kezdő oktatóként megtaláljam a helyes arányokat és irányokat a tanórákra való felkészülésben.
Amikor konferenciákon sikerült találkoznunk, soha nem mulasztottad el, hogy mind a munkámmal, mind pedig a személyes életemmel kapcsolatban mondjál nekem valami értékelőt és biztatót: számomra ezek az emberi és odafigyelő szavaid nagyon fontosak voltak és lesznek. Akármilyen kicsi voltam én, és nagy voltál te a szakmában, azonnal reagáltál az ötleteimre és felvetéseimre, sőt, közös munkába is kezdtünk, nem is egyszer. Pontosságodat, precizitásodat, szakmai igényességedet és lényegre törő látásmódodat nem csak a hazai szakmai közösség ismeri, a külföldi szaklapokban megjelent írásaid alapján már több helyről kerestek meg és kérték, hogy további cikkeket kérjek tőled. Bízom abban, hogy a következő könyved bemutatóján ismét ott lehetek, és csendben, a többiektől távol megint beszélgethetünk az akkor megjelent többi szakkönyvről.
Büszke vagyok arra, és hálás vagyok neked azért, hogy minden jó és rosszabb pillanatomban mellettem álltál és kiálltál értem. Sok szeretettel gratulálok a professor emeritus címhez, és minden jót kívánok neked a szakmai és a magánéletedben egyaránt.

Deli Zsuzsa
kutatóprofesszor
Groupe ESSCA